OVER MIJ

Als jij mij vraagt wat mijn passie is? Dan is dat in één woord interieur! Alles wat om het interieur draait vind ik vanaf kind af aan fantastisch. M’n moeder vertelde mij dan ook dat ik altijd hoekjes aan het presenteren was met accessoires in huis, met bijvoorbeeld parfum flessen. Of ik kon de hele indeling in huis veranderen. Verandering in huis zie ik meteen, door mijn oog voor detail!

I love the peace and quiet of my own house

Tekenen daar word ik ontzettend rustig van, daarom zet ik alles graag op papier. Ik vind rust een belangrijk element die in ieder interieur aanwezig moet zijn. Rust is namelijk de balans in je huis om je fijn en veilig te voelen. Deze rust vind je terug in mijn 3D kunstwerken en mijn manier van styling. 

Veel denk en computerwerk kun je daarom het beste overlaten aan iemand anders. Creativiteit is mijn specialisme 😉

– Kirsten

Het schilderij op de foto heb ik zelf gemaakt en geschilderd en was een mooie eyecatcher in ons interieur. In een jaar tijd realiseerde ik me dat ik meer rust in huis wilde creëren. Ergens waar je naar kan blijven staren en in kan verdwalen.

Tijdens de corona periode was ik extra veel bezig met mijn interieur. Mede omdat we gedwongen veel thuis zaten, was het voor mij een doel om rust en balans in huis te creëren. Zo ontstond het idee om mijn eigen schilderij te ontwikkelen op basis van mijn inspiratie van dat moment. De juiste kleuren combineren met de ideale bestemming. Dat gevoel sprak meer mensen aan en een idee was geboren. Wat begon als een hobby en een behoefte in mijn eigen interieur, werd een hit. Ik vind het een ontzettende eer om mijn Bobby’s terug te zien in jullie fantastische interieur. Oja en mijn kat is ook blij dat mijn kunst naar haar vernoemd is en ze zoveel mensen blij mag maken.

Bobby staat graag model op elke foto zoals je kunt zien.

WAAR KOMT DE NAAM BOBBY BOARD VANDAAN?

De naam is ontstaan door mijn kat Bobby. Zij is bij het gehele proces aanwezig geweest en heeft echt haar stempel gedrukt, dit heb ik letterlijk vertaald op de Bobby boards en komt terug bij elke bestelling.